Navigation
Navigation
Piknik

6+1 otthoni randi ötlet karantén alatt

6+1 otthoni randi ötlet karantén alatt

A szociális távolságtartás nem azt jelenti, hogy el kell felejtened a romantikát. Sőt! Függetlenül attól, hogy kapcsolatotok elején vagytok vagy már házasok, van-e gyereketek vagy nincs, romantikára mindig szükség van!

Íme 6+1 TIPP a Picnic Lovers-től, hogyan romantikázzatok otthon:

1. Piknikezzetek a kertben vagy a teraszon

Vegyetek elő egy szép plédet, párnákat és piknikezzetek egyet a kertben vagy a teraszon. De ha egy igazi és feledhetetlen piknik élménnyel szeretnéd meglepni Párod, akkor bízd a szervezést profikra.

Piknik a teraszon

2. Építsetek bunkert a nappaliban

Építsetek lepedőkből, pokrócból bunkert vagy sátrat, gyújtsatok gyertyákat, rendeljetek olyan ételt, amit ritkán szoktatok (pl. sushi vagy egy jó mexikói) és nézzetek meg egy jó filmet.

3. Rendezzetek gasztro estet

Írjatok fel pár olyan nemzetközi ételt egy-egy cetlire, amit szerettek (pl. görög, török, olasz) és dobjátok be egy kalapba. Mindenki húzzon egy cetlit és egyezzetek meg ki mikor készíti el a különleges vacsorát. Vegyétek komolyan! Legyen ez egy különleges kulináris este, készüljetek a témához illő zenével, esetleg országismereti kvízzel.

Vacsora otthon

4. Játsszatok!

Mikor volt olyan utoljára, hogy letettétek a telefont, kikapcsoltátok a TV-t, csak zene szólt és játszottatok? Régen, igaz? Kártyázzatok, társasozzatok vagy kezdjetek el közösen egy puzzlet!

5. Öltözzetek fel szépen, mintha étterembe készülnétek

Vegyetek fel egy csinos ruhát, magassarkút, férfiak inget és zakót, és készítsetek együtt egy finom vacsorát. Nyissatok ki főzés mellé egy finom bort, gyújtsatok gyertyát, oltsátok le a villanyokat. Csak hangulatfények legyenek, mint egy étteremben, halk zene szóljon. Terítsetek meg szépen, mint ünnepnapokon. Legyen ez is egy ünnepnap!

6. Írjatok egymásnak szerelmes levelet

Gyerekesen hangzik? Lehet. De hidd el Párod oda-vissza lesz, ha egy szerelmes levelet kap Tőled. Lehet, hogy nem vagy a szavak embere és nem tudod gyakran elmondani neki mennyire és miért szereted, épp ezért írd le neki!

+1 TIPP: Nosztalgiázzatok!

Idézzétek fel az első közös emlékeiteket, utazásaitokat: hova utaztatok először együtt, milyen volt az első külföldi nyaralás, hova mentetek először hosszabb útra, milyen programokat csináltatok még a gyerekek születése előtt?

Ne feledjétek! Egy jó randi alapfeltétele, hogy nincs nálatok telefon, nincs bekapcsolva a TV (kivéve 2-es tippnél), nincs munka, nincs ébren lévő gyerek 🙂

Loading ...