Navigation
Navigation

Helyszínek

Gercsei templomrom

Hangulatos, romantikus hely Pesthidegkúton. Sajnos az elmúlt 1 évben felkapott hely lett ez is, ezért kutya sétáltatókkal biztosan lehet találkozni, de még így is nyugodt és csendes helyszínnek számít. Vasárnap este kivételével bármelyik nap és napszak foglalható, árnyékos rész is van. Autóval elérhető helyszín.

Foglalható: tavasztól őszig. Vasárnap este 6 órától mise van, ezért 5-ig bezárólag lehet piknikezni.

Gercsei templomrom
Gercsei templomrom

Duna-part

A szentendrei Duna-part vagy Római-part eldugottabb részén igazán romantikus pikniket lehet tartani. Nyári hétvégéken forgalmas, de hétköznap kora délután vagy a reggeli órákban meghitt piknik hangulatot tudok itt teremteni. Autóval vagy tömegközlekedéssel is elérhető helyszín.

Foglalható: tavasztól őszig.

Szentendrei Duna-part
Szentendrei Duna-part

Graphisoft Park

A szépen karbantartott, óbudai Graphisoft Parkban is lehet piknikezni. Itt nincs tömeg, főleg hétvégén. Tömegközlekedéssel is megközelíthető, mosdó is van. Ennek a helyszínnek felára van.

Foglalható: tavasztól őszig.

Hármashatár-hegy
Hármashatár-hegy

Kopaszi-gát

Népszerű helyszín, könnyen elérhető tömegközlekedéssel is. Több helyen is el tudjuk helyezni a plédet: közel a Dunához vagy füves területen. Remek lánybúcsú helyszín, mert a park területén több vendéglátó egység is működik, illetve a népszerű bulihelyek könnyen elérhetőek.

Foglalható: tavasztól őszig. 

Hajógyári sziget

A Hajógyári szigeten egy szép zöld környezetben tudok pikniket varázsolni. Ha gyerekzsúrról van szó, akkor akár a játszótér közelében, ha romantikus meghitt piknikről, akkor pedig a sziget egy eldugott szegletében.
Megközelíthető: autóval vagy BKV-val.

Foglalható: tavasztól őszig

Városliget

A Vajdahunyad vára gyönyörű hátteret ad egy romantikus pikniknek, viszont itt intim pikniket nem tudok szervezni. Céges rendezvény helyszíneként vagy nagyobb társaságnak javasolt, akinek fontos a város közelsége.
Megközelítés: BKV-val, autóval

Loading ...