Navigation
Navigation

Helyszínek

Gercsei templomrom

Hangulatos, romantikus hely Pesthidegkúton. Sajnos az elmúlt 1 évben felkapott hely lett ez is, ezért kutya sétáltatókkal biztosan lehet találkozni, de még így is nyugodt és csendes helyszínnek számít. Vasárnap este kivételével bármelyik nap és napszak foglalható, árnyékos rész is van. Autóval elérhető helyszín.

Foglalható: tavasztól őszig. Vasárnap este 6 órától mise van, ezért 5-ig bezárólag lehet piknikezni.

Gercsei templomrom
Gercsei templomrom

Duna-part

A szentendrei Duna-part vagy Római-part eldugottabb részén igazán romantikus pikniket lehet tartani. Nyári hétvégéken forgalmas, de hétköznap kora délután vagy a reggeli órákban meghitt piknik hangulatot tudok itt teremteni. Autóval vagy tömegközlekedéssel is elérhető helyszín.

Foglalható: tavasztól őszig.

Szentendrei Duna-part
Szentendrei Duna-part

Graphisoft Park

A szépen karbantartott, óbudai Graphisoft Parkban is lehet piknikezni. Itt nincs tömeg, főleg hétvégén. Tömegközlekedéssel is megközelíthető, mosdó is van. Ennek a helyszínnek felára van.

Foglalható: tavasztól őszig.

Hármashatár-hegy
Hármashatár-hegy

Kopaszi-gát

Népszerű helyszín, könnyen elérhető tömegközlekedéssel is. Több helyen is el tudjuk helyezni a plédet: közel a Dunához vagy füves területen. Remek lánybúcsú helyszín, mert a park területén több vendéglátó egység is működik, illetve a népszerű bulihelyek könnyen elérhetőek.

Foglalható: tavasztól őszig. 

Kopaszi-gát
Kopaszi-gát

Normafa, Harang-völgy

A Harang-völgy Budapest legszebb és legváltozatosabb növényvilággal rendelkező völgye. Egy meghitt és intim pikniket tudunk itt szervezni. Megközelíthető: autóval

Foglalható: tavasztól őszig

Fontos! Budapesten és Szentendrén díjmentesen szolgáltatok, egyéb helyszíneken 10 000 Ft-os kiszállási díjat számolok fel.

Harang-völgy
Harang-völgy
Loading ...