Navigation
Navigation

GYIK

Milyen alkalmakra javaslod a pikniket?

Ha nem tudod mivel lepd meg Párodat születésnapján; ha fejtörést okoz, hogyan ünnepeljétek meg az évfordulótokat; ha valamilyen különleges helyszínt keresel a lánykérésre; ha lánybúcsút tervezel barátnőiddel vagy babaváró bulit, akkor tökéletes választás egy élmény piknik.

Mi a foglalás menete?

Miután megkapom a foglalást egyeztetünk szóban is és átbeszéljük a részleteket. Ha mindent lefixáltunk, kapni fogsz egy visszaigazolást és díjbekérőt. Amennyiben az előleg beérkezett, utána válik véglegessé a foglalás. Más dolgod nincs is, mint várni a nagy napot és pontosan megjelenni a piknik helyszínén.

Hogyan zajlik a piknik?

A lefoglalt időpont előtt egy órával korábban odamegyek a helyszínre és mindent gondosan előkészítek,szépen megterítek, dekorálok. Az érkezésetek előtt 5 perccel elhagyom a területet, de a közelben leszek. Kérlek érkezzetek időben. Késés esetén nem áll módomban a programot csúsztatni.

Mi történik ha esik az eső, visszakapom a pénzem?

Esős idő esetén a lefoglalt időpontot áttesszük egy másik időpontra vagy utalvány formájában visszakapjátok az összeget, mely 12 hónapig érvényes és akár át is ruházható. Te dönthetsz a program előtt 48 órával.

Vállalsz saját helyszínre kitelepülést?

Budapesten, Budakalászon, Ürömön, Szentendrén igen, ennek felára nincs. Egyéb városokban kitelepülési felárat kell fizetni.

Vihetünk-e saját ételt/italt?

A csomagok többsége tartalmaz ételt és italt, de természetesen ti is hozhattok, amit szeretnétek.

Miért kerül ennyibe? Inkább viszek ki egy saját pokrócot és párnákat a szabadba és piknikezek ingyen.

Ez egy szolgáltatás, ami mögött sok befektetett pénz áll (dekoráció, marketing, stb.) és sok-sok munkaóra. Kiszállítom az adott helyszínre a bútorokat, a sok-sok dekorációt, leszervezem a helyszínt, feldekorálom. Majd miután ti jól éreztétek magatokat,én összeszedem a szemetet, visszarendezem a helyszínt, összepakolok és elszállítom mindezt. Majd otthon elmosom, kitisztítom. Nektek nincs más dolgotok csak átadni magatokat az élménynek, egymásra hangolódni és élvezni, hogy a piszkos munkát más csinálja helyettetek.

Loading ...