Navigation
Navigation

GYIK

Milyen alkalmakra javaslod a pikniket?

Ha nem tudod mivel lepd meg Párodat születésnapján; ha fejtörést okoz, hogyan ünnepeljétek meg az évfordulótokat; ha valamilyen különleges helyszínt keresel a lánykérésre; ha lánybúcsút tervezel barátnőiddel vagy babaváró bulit, akkor tökéletes választás egy élmény piknik.

Mi a foglalás menete?

Miután megkapom a foglalást egyeztetünk szóban vagy írásban és átbeszéljük a részleteket. Ha mindent lefixáltunk, kapni fogsz egy visszaigazolást és díjbekérőt. Amennyiben az előleg beérkezett, utána válik véglegessé a foglalás. Más dolgod nincs is, mint várni a nagy napot és pontosan megjelenni a piknik helyszínén.

Hogyan zajlik a piknik?

A lefoglalt időpont előtt egy órával korábban odamegyek a helyszínre és mindent gondosan előkészítek, szépen megterítek, dekorálok. Az érkezésetek előtt 5 perccel elhagyom a területet, de a közelben leszek. Kérlek érkezzetek időben. Késés esetén nem áll módomban a programot csúsztatni.

Mi történik ha esik az eső, visszakapom a pénzem?

Esős idő esetén a lefoglalt időpontot áttesszük egy másik időpontra vagy utalvány formájában visszakapjátok az összeget, mely 12 hónapig érvényes és akár át is ruházható. Te dönthetsz a program előtt 48 órával.

Vállalsz saját helyszínre kitelepülést?

Budapesten, Budakalászon, Ürömön, Szentendrén igen, ennek felára nincs. Egyéb városokban kitelepülési felárat kell fizetni.

Vihetünk-e saját ételt/italt?

A csomagok többsége tartalmaz ételt és italt, de természetesen ti is hozhattok, amit szeretnétek.

Loading ...