Navigation
Navigation

Foglalási és lemondási feltételek

Foglalás

Foglalni a honlapon tudsz a Foglalás menüpont alatt vagy e-mailben az info@picniclovers.hu e-mail címen. Érdemes minél előbb lefoglalni az időpontot, hogy bebiztosítsd a Neked fontos dátumot.

Foglalást követően felveszem veled a kapcsolatot, ahol megbeszéljük a dátumot, a helyszínt és az elképzeléseidet. Továbbá, hogy kérsz-e bármilyen extrát: pl. torta, virágcsokor, ajándék beszerzés stb.

Amennyiben alkoholos italt rendelsz, kérni fogom a személyi igazolvány másolatát.

Fizetés

Foglalás után a részvételi díj 50 %-a fizetendő. Az összeg beérkezése után válik csak véglegessé az időpont. A hátralék a piknik előtt 48 órával esedékes.

Lemondás

Az esemény előtt 1 héttel az időpont lemondható és az összeget 100%-ban visszatérítjük ajándékutalvány formájában. Az ajándékutalvány átruházható és 12 hónapon belül felhasználható. Amennyiben 1 héten belül mondod le, a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. Amennyiben tudunk másik dátumot megbeszélni a foglaló nem vész el.

Rossz idő esetén természetesen van lehetőség új időpont kérésére vagy pénz visszafizetésre, de ezt legkésőbb 24 órával az időpont előtt szükséges egyeztetnünk!

Aznapi lemondás esetén csak időpont módosításra van lehetőség.

Piknikre kérjük időben érkezz. Késés esetén nem áll módunkban a programot csúsztatni.

Loading ...